Voordelig bellen met een zakelijk sim only abonnement

Ook zakelijk is het natuurlijk belangrijk om op de kleintjes te letten. Want in tijden dat het wat minder gaat, zullen de vaste kosten natuurlijk gewoon door blijven lopen. Denk bijvoorbeeld aan de mobiele telefoon. Een ondernemer moet natuurlijk goed bereikbaar zijn voor zijn of haar klanten.

Maar daar gaat vaak flink wat geld in verloren. Veel ondernemers hebben zelfs hun mobiele telefoon (die ze ook zakelijk gebruiken) nog in privé. Door deze kosten op de zaak te zetten kunnen al flink wat kosten bespaard worden, doordat dit uiteraard van de belasting mag worden afgetrokken. Maar het is ook een idee om over te stappen op een sim only onbeperkt abonnement, waarbij er dus zonder limiet gebruik gemaakt kan worden. Er kan onbeperkt worden gebeld en van het internet gebruik gemaakt worden. Een geweldig idee dus, want zo bespaar je flink op de kosten die maandelijks moeten worden betaald. Ook is het overzichtelijker geworden. Iedere maand wordt er hetzelfde betaald.

Hoeveel kost dat sim only dan?

zakelijk bellenBij een onbeperkt internet sim only kun je ongeveer denken aan een euro of 30 – 40 per maand. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een ‘gewoon’ sim only abonnement af te sluiten. Je krijgt dan alleen een sim kaart die je gemakkelijk kunt gebruiken in iedere telefoon. In dat geval zit er dan wel een bundel aan verbonden, in de vorm van bijvoorbeeld een bel bundel of een data limiet.

Je betaald er een stuk minder voor omdat je zelf voor een telefoon moet zorgen. De provider levert die namelijk niet bij het abonnement af. Zo blijven de kosten laag en krijg je meer bel plezier voor hetzelfde geld. Dus ook als je veel zakelijk belt is het belangrijk om de kosten voor het bellen in de gaten te houden, met een sim only abonnement is dat heel goed mogelijk!

 

admin