Rekeningen niet betaald in Rotterdam?!

U heeft zaken gedaan met een bedrijf uit Rotterdam. Alles is netjes geleverd maar rekeningen worden maar niet betaald. Het is dan een goede zaak om iemand in te schakelen die verstand van zaken heeft. Een incassobureau uit te regio is een goede oplossing. Misschien doet u wel meer zaken in Rotterdam, en dan is het prettig om een relatie aan te gaan met een incassobureau met verstand van zaken.

Niet enkel verstand van incasseren, maar ook van de lokale markt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een landelijk incassobureau in te schakelen, maar er is zeker iets te zeggen om een lokaal bedrijf in te schakelen.

Hoe gaat een incassotraject in zijn werking?

zaken doen in rotterdamEen vraag die veel ondernemers hebben. Want ze willen wel dat hun rekeningen betaald worden, maar willen de klant niet verliezen. Misschien zitten er nog wel meer opdrachten aan te komen van deze klant. Dan wilt u wel dat de relatie in tact blijft. Een goed incassobureau in Rotterdam zal hier rekening mee houden. Ze zullen in eerste instantie een milde benadering hebben. Dat wil zeggen streng, maar niet direct met veel dreiging. Als uw klant hier niet op reageert kan er altijd over worden gegaan op een wat agressievere aanpak.

Heeft u last van slecht betalende klanten, en wilt u een boodschap sturen? Schakel dan het incassobureau in om uw rekeningen alsnog betaald te krijgen. U kunt direct uw vordering overdragen, of informatie inwinnen over het incassotraject.

 

admin