Maakt uw organisatie gebruik van goede plan systemen?

Voor de afdeling planning is het inplannen van het personeel een flinke klus. Er is werk dat gedaan moet worden, en daar moeten mensen voor gezocht worden. Soms kan dit best ingewikkeld zijn, zeker wanneer u met een grote groep mensen te maken heeft. U moet rekening houden met mensen die met verlof zijn en in sommige branches moet u rekening houden met bepaalde wetten die gelden.

Ouderwetse manier van plannen

In veel bedrijven wordt nog steeds met een planbord gewerkt. Of soms wordt er bijvoorbeeld gewerkt met een Excel bestand. Dit kan tijd registratiehandig zijn, maar veel beter kunt u kiezen voor personeelsplanning systemen. Het kan uw leven zoveel makkelijker maken, en kan ook zorgen voor meer overzicht. Zowel voor u als de werknemers. Ook zijn aanpassingen veel gemakkelijker te doen en is dit scheelt veel tijd. Tijd die beter gebruikt kan worden.

Als uw organisatie met veel mensen te maken heeft is van het belang om hier direct mee te gaan starten. Hoe sneller hoe er namelijk mee start, hoe eerder u van de voordelen gebruik kunt gaan maken. Een dienstrooster zal ook de productiviteit verhogen. De kans is groot dat u ook wel weet dat u moet overstappen naar een goed systeem, maar dit wordt vaak uitgesteld. En van uitstel komt vaak afstel.

Snelle implementatie zorgt voor veel tijd besparing

Direct starten met een goede systeem is eenvoudig en gemakkelijk. Het Timeplan systeem kan snel worden geïmplementeerd en is zeer gebruiksvriendelijk voor alle medewerkers. U heeft inzicht in diverse zaken en kunt uitbreiden met diverse modules. Bijvoorbeeld de module project planning en dienstroosterplanning zijn goede opties. Mocht u problemen hebben met de betaling is het altijd mogelijk een incassobureauin te schakelen.

 

 

admin